Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Taner Tolga Tarlacı Kimdir?

Taner Tolga Tarlacı, Survivor 2011 yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve sonrasında yaşadığı olaylarla sıkça gündeme gelen bir isimdir. Hayatı, kariyeri ve başından geçenler, onu merak edilen ve hakkında çokça konuşulan bir kişilik haline getirmiştir.

Taner Tolga Tarlacı Kimdir?
2

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984 yılında Almanya’nın Hamburg şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Kayserili olan Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya’da yaşamış ve eğitim almıştır. Daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye, Mersin’e taşınmıştır. Eğitim hayatına Türkiye’de devam eden Tarlacı, 2005 yılında Kıbrıs’a yerleşmiş ve Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. Taner Tolga Tarlacı, özellikle ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle tanınmaktadır. Can Yaman ve Arda Turan gibi isimleri bu dövüşlere davet eden Tarlacı, 2011 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla tüm Türkiye tarafından tanınmıştır.

Kurumsal Web Tasarım

Taner Tolga Tarlacı’ya Ne Oldu, Öldü Mü?

Survivor yarışmasından sonra Acun Ilıcalı’ya hakaret etmesi nedeniyle 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan Taner Tolga Tarlacı, bu cezadan kaçmak için Kıbrıs’a kaçmıştır. Hatta bindiği vapurda denize atlayarak dört gün yüzdükten sonra Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’ne ulaşmıştır. Ancak burada başını belaya sokan Tarlacı, gasp suçlamasıyla cezaevine girmiştir. Cezaevinde yaşadığı zorluklar arasında intihar girişimi, mahkumlarla kavga ve sonucunda komalık olma durumu yer almaktadır. Son haberlere göre, tedavisi sonrasında tek kişilik hücreye alındığı bildirilmiştir.

Taner Tolga Tarlacı ve Acun Ilıcalı Arasındaki Anlaşmazlık

Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı anlaşmazlıkla da gündeme gelmiştir. Tarlacı, Acun Ilıcalı’nın kendisine büyük bir miktarda borcu olduğunu ve bunu ödemediğini iddia ederek tehditler savurmuştur. Bu iddialar üzerine Acun Ilıcalı, Taner Tolga Tarlacı’yı mahkemeye vermiştir. Bu olay, Tarlacı’nın kamuoyu önünde daha da tartışmalı bir figür haline gelmesine neden olmuştur.

Taner Tolga Tarlacı’nın hayatı, kariyeri ve başından geçen olaylar, onu sıradan bir yarışmacı olmaktan çıkarıp, halk arasında merak edilen bir karakter haline getirmiştir. Survivor yarışmasıyla adını duyuran Tarlacı, sonrasında yaşadığı olaylarla adından söz ettirmeye devam etmiştir.

Daha fazla bilgi ve detaylar için ilgili kaynağı ziyaret edebilirsiniz: Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? Survivor 2011 yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’ya ne oldu? Taner Tolga Tarlacı öldü mü?