Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Cüneyt Arkın’ın isteğini minikler gerçekleştirdi

HAYATINI KAYBEDEN USTA SANATÇI CÜNEYT ARKIN, VEFATINDAN YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE SOSYAL MEDYA HESABINDA ESKİŞEHİR’DE ADI VERİLEN PARKTA PAPATYA DİKECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. PARKA EŞİNİN SEVDİĞİ PAPATYALARI DİKMEK İÇİN ÖMRÜ YETMEYEN ARKIN’IN ANISINA ÇOCUKLAR VE BELEDİYE YETKİLİLERİ PARKI PAPATYALARLA DONATTI.

Cüneyt Arkın’ın isteğini minikler gerçekleştirdi
2

Hayatını kaybeden usta sanatçı Cüneyt Arkın, vefatından yaklaşık 1 ay önce sosyal medya hesabında Eskişehir’de adının verildiği parkta papatya dikeceğini söylemişti. Eşinin sevdiği papatyaları dikmek için ömrü yetmeyen Arkın’ın anısına çocuklar ve belediye yetkilileri parkı papatyalarla donattı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehirli olduğunu çıktığı televizyon programlarında da dile getiren usta sanatçı Cüneyt Arkın, bu sabah hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eskişehir’de kendisinin adının verildiği parka giderek eşinin sevdiği papatyaları ekeceğini söyleyen usta sanatçının ömrü, bu isteğini gerçekleştirmeye yetmedi. Bunun üzerine Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan park, kreşte eğitim gören 5-6 yaş grubu çocuklar tarafından papatyalarla donatıldı. Belediye görevlileri ve 5-6 yaş grubundaki çocukla birlikte papatya ekilen Cüneyt Arkın Parkı, usta oyuncunun anısına hazırlandı.

“Köyümüzde doğmuş, büyümüş, ata binmiş, koyun bakmış bir abimiz”

Öte yandan Cüneyt Arkın’ın çıktığı televizyon programlarında memleketi olarak belirttiği Karaçay Mahallesi’nde de derin bir hüzün oluştu. Acı kayıp hakkında konuşan Karaçay Mahallesi Muhtarı Metin Erul, şu ifadeleri kullandı:

“Başımız sağ olsun. Biz de çok üzüntülüyüz. Eşinin, dostunun, akrabasının başı sağ olsun. Bizim köyde yetişmiş olduğu için ve bizim köyün insanı olduğu için biz de çok üzgünüz. Burada Cüneyt Arkın’ın adına bir şey yapmak isteriz. Çeşme veya orman yaparak anısını yaşatmak istiyoruz. Köyümüzün evladı sayılır kendisi. Burada koyun bakmış, ata binmiş zamanında. Babası veya kendisi doktor olup İstanbul’a gidince buralarda pek fazla görmedik. Allah rahmet eylesin köyümüzün insanı. Köyümüzde doğmuş, büyümüş, ata binmiş, koyun bakmış bir abimiz. Çocuklarımız filmleriyle geçti. Çocukluğumuzda çok filmini izledik. Devamlı onun filmlerini izlerdik. Allah rahmet eylesin.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.