Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Töreni’ninden ödülle döndüler

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ ARZU AKTAŞ, ÖMER MELİH YENİ VE ŞEVVAL YALIN, DR. ÖĞR. ÜYESİ LEVENT ÖZKOÇAK’IN HALKLA İLİŞKİLER KAMPANYALARI ANALİZİ DERSİ KAPSAMINDA VE DANIŞMANLIĞINDA OLUŞTURDUKLARI “DÖN BAK DÜNYAYA” PROJESİ İLE 20. ALTIN PUSULA TÜRKİYE HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜLLERİ GENÇ İLETİŞİMCİLER KATEGORİSİ’NDE ÖDÜL KAZANDI.

20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Töreni’ninden ödülle döndüler
2

Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Töreni’ninden ödülle döndü.

Kurumsal Web Tasarım

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Arzu Aktaş, Ömer Melih Yeni ve Şevval Yalın, Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak’ın Halkla İlişkiler Kampanyaları Analizi dersinde ve danışmanlığında oluşturdukları “Dön Bak Dünyaya” Projesi ile 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Genç İletişimciler Kategorisi’nde ödül kazandı.

Dr. Ögr. Üyesi Özkoçak: “Öğrencilerimize gösterdikleri azim ve gayret için sonsuz teşekkür ediyorum”

Öğrencilerinin elde ettiği başarı hakkında düşüncelerini dile getiren İletişim Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak şunları söyledi: “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak öğrencilerimizin gösterdikleri olağan üstü gayret ve istek ile başarılarımızı tazelemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki Anadolu Üniversitesi bünyesindeki her öğrencimiz bu ve benzeri fırsatları değerlendirdiğinde çok güzel işlere imza atacak. Yeter ki arkadaşlarımız içlerindeki cevheri ortaya çıkarmak için istekli olsun. Öğrencilerimize gösterdikleri azim ve başarı için sonsuz teşekkür ediyorum.”

Ödüllü öğrencilerimiz İklim Krizi için “Dön Bak Dünyaya” dedi

“Dön Bak Dünyaya” projesiyle kazandıkları ödül hakkında bilgi veren Şevval Yalın, “Eğitim hayatımı güzel bir ödül ile sonlandırabildiğim için çok mutluyum. Günümüzün problemlerinden biri olan ‘İklim Krizi’ne yönelik geleceğin iletişimcileri olarak herkesin Dünya için katkı sağlayabileceği bir proje ortaya çıkardık ve insanlara ‘Dön Bak Dünyaya’ dedik.”

Proje ekibi üyesi Ömer Melih Yeni de “4 Yıldır beraber çeşitli kampanyalar ve ödevler yaptığımız hem yakın arkadaşlarım hem de ekip arkadaşlarımla mezuniyetimizi bir ödülle taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Üniversitemizin ve fakültemizin adını böyle törenlere taşıyabildiğimiz için ayrıca gururluyuz.” dedi.

Son olarak proje ekibinden Arzu Aktaş ise “İklim krizinin böylesine derinleşmiş olduğu bu dönemde farkındalığı arttırmak amacıyla yaptığımız projemizin beğenilmesi ve ödüle layık görülmesi bizleri çok mutlu etti. Fikirlerinden, emeklerinden dolayı ekip arkadaşlarıma ve projemizi destekleyen Dr. Ögr. Üyesi Levent Özkoçak’a teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.