Dolar 32,4558
Euro 34,8302
Altın 2.481,13
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Zorla senete imza attırdıkları kişinin arabasını da sattırdılar

Zorla senete imza attırdıkları kişinin arabasını da sattırdılar
2

Zorla senete imza attırdıkları kişinin arabasını da sattırdılar… Afyon’da bir iş yerine geldikleri kişiye silah zoruyla 3 milyon 500 bin TL’lik senet imzalatan ve bununla da kalmayıp kişinin döviz ve altınlarını gasp ettikten sonra aracını da zorla sattıran 9 kişiden 3’ü tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kurumsal Web Tasarım

9 gözaltı 3 tutuklama

Konuya ilişkin olay, Afyon şehir merkezinde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultusunda, H.Y. isimli şahıs, İ.A. isimli şahsa kendisine borcu olduğunu belirterek durumu görüşmek için bir grupla İstanbul’dan Afyon’a geldi. Öne sürülen bilgilere göre, burada H.A. ve yanında bulunan şahsılar İ.A. isimli vatandaşa 3 milyon 500 bin TL’lik senet imzalattılar. Bu sırada silah gösterip tehdit ve hakaretlerde bulunarak darp ettikleri İ.A.’nın, 500 Euro ve 10-12 gram civarı altınını alan şüpheliler, bununla da kalmayıp bir de İ.A.’ya ait aracı 150 bin TL karşılığında sattırdılar. Olayın yaşanmasının arından polis ekiplerine başvuran İ.A.’nın şikayeti üzerine Afyon İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçerek operasyon düzenledi. Operasyonda H.A., ile A.A., Y.D., Y.A., M.A., F.O., O.B., H.İ.B. ve S.Ş. adlı şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü savcılık sorgularının ardında serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 6 kişiden Y.D., O.B. ve H.A. tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.