Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Yurtdışında Üniversite Okumak: Polonya

Yurtdışında Üniversite Okumak: Polonya
2

Avrupa’nın kapılarının ardına kadar açılma fırsatlarının sunulduğu bir diğer ülke Polonya’dır. Son zamanlarda yurtdışında üniversite okumak isteyenlerin gözde tercihleri arasında yerini almaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

Yaşam koşulları, eğitim masrafları, eğitim standartları, yabancı dili geliştirme ve konaklama masrafları gibi konularda diğer ülkelere göre daha cazip geldiği için lisans programları kapsamında sunduğu kaliteli eğitim içerikleriyle, öğrencilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Yurtdışında eğitim alınabilecek birçok ülke hakkında detaylı bilgi için Supstranger sayfasına bakabilirsiniz.

Yurtdışı Balayı Yerleri: Phuket

 Yurtdışı balayı yerleri arasında Tayland’ın en gözde adası olan yer Phukettir. Vizesiz seyahat hakkı tanıyan, kur farkı olmasına rağmen Türkiye2ye şartlarına nispeten uygun fiyatlı olması, renkli bir gece hayatı, çılgın gece şovlarının düzenlendiği, bakir koyları ile, lüks otelleri ve muhteşem plajlarıyla Phuket, rakipsiz bir yurt dışı balayı seçeneği olarak tercih edilen bir ülkedir. Evli çiftler için huzurlu bir ortam sunarken aynı zamanda da çılgın eğlence hayatını deneyimlendiği nadir balayı rotalarından biridir.

Resmi pasaport sahiplerinin 90 gün süre ile umuma mahsup pasaport sahiplerinin 30 güne kadar Tayland’da vizeden muaf olarak çiftlere balayı yapma imkânı sunar. Türkiye’den aktarmasız uçuşlar mevcut olsa da, Bangkok üzerinden Phuket’e geçerek balayı sürecini daha ekonomik hale getirilmektedir. Muson yağmurlarından etkilenmek istemeyenler, tatil tarihlerinizi kasım ve nisan ayları arasına denk getirmekte fayda vardır. İlginç balayı yerleri için Supstranger sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.