Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Lise Giriş Sınavı Kitapları

Lise Giriş Sınavı Kitapları
2

8. sınıftan lise düzeyine geçiş aşamasında yapılmakta olan sınava lise giriş sınavı denilmektedir. Lise giriş sınavı için en önemli süreç 8. sınıfın tamamı olarak nitelendirilmektedir. Öğrenciler için zorlu ve stres dolu bu sene sonunda yapılan sınava LGS denilmekte ve LGS’den alınan puan ile öğrenciler gidecek oldukları lisenin seviyesini ve derecesini belirlemektedirler.  

Kurumsal Web Tasarım

İyi bir lise eğitimi almak için lise giriş sınavından iyi bir puan almak gerekmektedir. Kalemin Gücü sitesinde Lgs hazırlık kitapları da bu süreçte en büyük en kıymetli kaynaklar olmaktadır. Bu süreç yönetiminde mutlaka dikkat etmemiz gereken gerekli ekipman ve teçhizat ile planlı ve programlı bir çalışmaktan geçer.

Lise Giriş Sınavı Hazırlık Kitapları

Lgs matematik testleri gibi birçok derse ait olan hazırlık testleri ile birlikte hem dersler pekiştirilmekte hem de fazla soru çözümü gerçekleştirilmektedir. Lgs matematik deneme sınavları gibi diğer tüm derslerin de deneme sınavları mutlaka yapılmalıdır. Bu süreç mutlaka doğru ve hassas bir titizlik ile yürütülmelidir.

Tüm derslerin olduğu konu anlatım soru bankası yaprak testler ve deneme sınavları süreç içerisinde büyük bir titizlik ile çözülmeli ve bol soru çözümü ile soru havuzu genişletilmelidir. Lise giriş sınavı hazırlık aşamasında en iyi ve en etkili çözüm planlı düzenli ve disiplinli bir çalışmadır. Bu çalışma sisteminize uygun olan Kalemin Gücü sitesi LGS serisini takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.