Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Yeşilay’dan bayramlık kartpostal seferberliği

Yeşilay’dan bayramlık kartpostal seferberliği
2

Yeşilay, herkesi bayram kutlaması için “Hatırla(n)mak Güzeldir” sloganıyla kartpostal göndermeye davet etti.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Yeşilay, kartpostal gönderme alışkanlığını yaşatmak ve teknoloji bağımlılığına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde “Hatırla(n)mak Güzeldir” sloganıyla bir etkinlik düzenliyor.

22 – 24 Nisan tarihleri arasında Üsküdar Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlik, sevdiklerine güzel dileklerini iletmek isteyen herkesi kartpostallarla buluşmaya davet etti.

Teknoloji bağımlılığının risklerine dikkat çeken ve Yeşilay’ın bu alandaki mücadelesini sürdürdüğünü belirten Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan, teknolojinin hayatı ve alışkanlıkları giderek değiştirdiğine dikkati çekti

Doğru ve bilinçli kullanıldığında bunun ne kadar faydalı olduğunu söylemeye gerek yok; ancak kontrolsüz teknoloji kullanımı pek çok soruna yol açtığını söyleyen Atalan, “Biz de Yeşilay olarak alkol, tütün, madde ve kumar bağımlılıkları ile birlikte teknoloji bağımlılığı ile mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, çeşitli etkinliklerde vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık yaratmayı önemsiyoruz. Kartpostallar da bu farkındalık için önemli araçlar. Artık eski döneme ait bir alışkanlık gibi görünse de; sevdiklerimiz tarafından düşünüldüğümüzde, iyi dileklerin yazılı olduğu bir kartpostal aldığımızda hepimiz mutlu oluyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde sevdiklerini mutlu etmek, iyi dileklerini paylaşmak isteyen herkesi Üsküdar Meydanı’nda bekliyoruz” diye konuştu.

Yeşilay’ın birbirinden farklı kartpostal tasarımından dilediğini seçen katılımcılar, 20 TL’ye aldıkları kartpostalları sevdiklerine gönderebilecek.

Böylece bir yandan güzel bir sürprizle sevdiklerini mutlu ederken bir yandan da Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelesine katkıda bulunmuş olacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.