Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Yeni yıl hediyesi ‘yürüyen ev’ aldı

Yeni yıl hediyesi ‘yürüyen ev’ aldı
2

Şarkıcı Aslı Hünel, ‘yürüyen ev’ diye nitelendirdiği aracı kendisine yeni yıl hediyesi olarak aldı.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Aslı Hünel, kendisine yeni yıl hediyesi olarak bir araç aldı. Hünel, içi AYB özel dizaynda yaptırılan ve sınırlı sayıda üretilen aracına kavuştu. 

Televizyon programı çekimleri nedeniyle zamanının çoğunun yollarda geçtiğine dikkati çeken Aslı Hünel ¨Çok çalışıyorum ve kendimi ödüllendirmek istedim. Program çekimlerini yapmak için il il geziyoruz. Hayatım yollarda geçiyor resmen, ben de kendime ‘yürüyen bir ev’ yaptırdım¨ dedi.

Hünel, içerisinde iki televizyon, buzdolabı, kahve makinesi, uydu anteni, Apple TV’nin bulunduğu ve elbise askılığından özel takı bölümüne kadar her şeyin özel olarak tasarlandığı aracın fiyatını ise açıklamak istemedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.