Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Yeni Anime İzleme Sitesi

Yeni Anime İzleme Sitesi
2

Yeni anime izleme sitesi sizleri bekliyor. Death Note: Bu anime, zeki bir lise öğrencisi olan Light Yagami’nin, ölüm tanrılarından birinin not defterini bulmasıyla başlayan bir hikâyeyi anlatıyor. Death Note, sizi merak uyandıran bir konusu ve sürükleyici bir anlatımıyla etkileyecektir.

Kurumsal Web Tasarım

Yeni Anime İzleme Sitesi

Yeni anime izleme sitesi olan animeizletr.com aracılığıyla keyifli dakikalar geçirmeniz mümkün. Bu site, bu alanda kurulan en iyi sitelerden bir tanesi olarak bilinmektedir.

Attack on Titan: Bu anime, devasa canavarların saldırısına uğrayan insanların hikâyesini anlatıyor. Attack on Titan, sürükleyici hikâyesi, muhteşem animasyonları ve etkileyici karakterleri ile anime severlerin beğenisini kazanmıştır.

Castlevania: Bu anime, sadece animasyon tutkunlarının değil, aynı zamanda video oyunlarına ilgi duyanların da beğenisini kazanmıştır. Castlevania, Dracula’nın hikâyesini anlatır ve nefes kesici aksiyon sahneleri ile dikkat çeker.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood: Bu anime, iki kardeşin, Edward ve Alphonse’un, bir dizi büyüsel maceraya atılırken yaşadıklarını anlatıyor. Fullmetal Alchemist: Brotherhood, benzersiz karakterleri ve derin anlatımıyla izleyenleri etkilemiştir.

One Piece: Bu anime, korsanların efsanevi dünyasına yolculuk eden bir grup maceraperestin hikayesini anlatıyor. One Piece, uzun soluklu hikâyesi, eğlenceli karakterleri ve unutulmaz aksiyon sahneleri ile anime severlerin ilgisini çekiyor. En güzel anime önerilini animeizletr.com adresinde bulabilirsiniz.

https://animeizletr.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.