Dolar 32,5101
Euro 34,8700
Altın 2.450,28
BİST 9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Dinamometre Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dinamometre Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
2

Dinamometre bir tür ağırlık ölçüm cihazıdır ve pek çok farklı alanda kullanılan sistemlerdir. Dinamometreler kullanım alanına göre farklı versiyonlarda üretilmiştir. Pek çok sektörün işini kolaylaştıran dinamometreler işlerin daha seri bir şekilde yapılmasına ve zamandan tasarruf edilmesine olanak tanır. Dinamometre kullanarak gerinim ve ağırlık ölçümü yapan sektörlerden bazıları ise şu şekilde sıralanabilir: 

Kurumsal Web Tasarım
  • Uçak imalatı ve onarım
  • Madencilik
  • İnşaat sektörü
  • Limanlar
  • Tersaneler
  • Nakliyat ve lojistik sektörü

Dinamometre Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dinamometre satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle satın alacak olduğunuz dinamometrenin kalitesi çok önemlidir. Dinamometre dayanıklı olmalı ve kapasitesi sizin ihtiyacınıza uygun olmalıdır. Dinamometrelerin kablolu, kablosuz, dâhili ekranı olan ve olmayan gibi çeşitleri vardır. Ayrıca el indikatörü ile kontrol edilen çeşitleri de mevcuttur. Bu ürün modellerinden hangisinin sizin ihtiyacınıza uygun olduğunu inceleyerek karar vermeli ve buna göre alışveriş yapmalısınız.

Günümüzde farklı markalara ait dinamometre otomatik tartı sistemleri yük hücresi ve tır kantarları vardır. Arama motorları üzerinden araştırma yaparak hangi ürünün sizin sektörününüz de ihtiyaç duyulan model olduğuna karar verebilirsiniz. Ayrıca model özellikleri ve fiyatlar ile ilgili yine arama motorlarından destek alabilirsiniz. Sizler de firmanızda kullanmak üzere dinamometre ve otomatik tartı sistemleri yük hücresi ( loadcell) arıyor iseniz http://Weilo.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.