Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Yasin Şen’in Yeni Kitabı Derin Mavi yayınlandı

Yasin Şen’in Yeni Kitabı Derin Mavi yayınlandı
2

Yasin Şen’in yeni deneme kitabı Derin Mavi yayınlandı. Şen kitabı için şunları söyledi:

Kurumsal Web Tasarım

“Derin Mavi’ye bugün kavuştuk. Aslında Karadeniz’in ilham ettiği ve uzun yürüyüşlerin beslediği bu denemeleri yazarken Türkçemizin derinliğini ve lezzetini duymaya ve duyurmaya çalıştım. Derin Mavi, güzel milletime armağanım olsun.”

Derin Mavi’nin önsözünde kitapla ilgili şu bilgiler yer aldı:

Derin Mavi, altı bölümden oluşmaktadır. Kitaba da ismini veren ilk bölümde daha çok “mensur şiir” diyebileceğimiz tarzdaki yazılara yer verildi. İkinci bölüm ise tabiat unsurlarının üzerimde bıraktığı etkilere ayrılmış ve buradan hareketle kaleme alınan yazılara yer verilmiştir. Üçüncü bölüm hayatı anlamaya ve anlamlandırmaya yönelik yazıların toplandığı bir bölüm olarak gelişti. Dördüncü bölüm ise hayatın bizzat getirdikleri üzerinde yazılan yazılardan oluşmaktadır. Beşinci bölümdeki yazılar ise bende bazı izleri olan şahsiyetlerin ilham ettiği duygularla yazılmıştır. Altıncı bölümdeki yazılar, kısa fakat Derin Mavi’nin muhtevasına uygun yazılardan oluşuyor.

Derin Mavi Kitabı – Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.