Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C

Yağcı’dan Seçim Startı

Yağcı’dan Seçim Startı
2

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesi saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına Hava Şehitliği ziyareti ile başlayan Yağcı’ya İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kurumsal Web Tasarım

İYİ Parti İGM üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yerel seçim çalışmalarına Hava Şehitliği ziyareti ile başladı. İYİ Parti heyeti Şehitlik ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.

Yağcı ve beraberindeki heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

 Başkan adayı Yağcı “ Biz demek, siz demek, siz demek, biz demek. Yani bir aday olarak sizlerle ilgili bir taahhütte bulunmak, şunu yaparım, bunu yaparım demeği bile ben zul sayarım. Biz Afyon Belediyesi’ni kazandığımız gün Afyon Belediyesi sizin. Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit ailelerinin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman destek olacaklarını belirten Yağcı” Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Biz burada sizin şahsınızda, derneğinizin kurumsal yapısında şehit ailelerimize, şehitlerimize rahmet, minnet ve şükran duygularımızı iletmek, ömürlerinin güzel çağında bu vatan, bayrak için sağlıklarından vazgeçen gazilerimize minnet borcumuzu iletmek buradayız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da, şehit ve gazi ailelerinin buluşma noktası olan dernekte bir araya gelmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını ve derneğin Türkiye genelindeki en örnek teşkilat olduğunu belirtti.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise “Şehitlerimizin burada en kıymetli emanetleri sizlerle birlikte olmakla, teşkilat olarak da adayımızla birlikte gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin örnek bir derneğindeyiz. Bu arada başkanımızı tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Gerçekten Türkiye’nin  şehitler gaziler derneği açısından en örnek derneği burası. Ve sizler de buraya eviniz gibi sahip çıkıyorsunuz. Her anlamda geldiğimizde burada sizi görebiliyoruz. Burada siz de bizlerle beraber oluyorsunuz. Alper başkanım Afyon’un yetiştirdiği kıymetli evlatlarından birisi. Her sokağın her köşesini her kesimini bilen, kucaklayan siyasi ayrışmaya meydan vermeden kucaklaşmayı kendine şiar eden bir kardeşimiz. Biz de inşallah hayırlısı olduğuna inanıyoruz. Hakkımız da hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ediyoruz. Hayırlısı olacak inşallah memleketimiz, milletimiz için. Teşekkür ediyoruz bizi misafir ettiniz. Allah razı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumartaşlı, Yağcı’ya ve İYİ Parti heyetine başarılar diledi.