Dolar 32,5544
Euro 34,9322
Altın 2.444,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Vicdansız Anne! Bebeğini çukura bırakarak ölüme terk etti

Vicdansız Anne! Bebeğini çukura bırakarak ölüme terk etti
2

Vicdansız Anne! Bebeğini çukura bırakarak ölüme terk etti… Manisa’nın Salihli ilçesinde, 4 gün önce doğan bebeğini hastaneden çıktıktan sonra boş bir arsaya bırakan ve ölümüne sebep olan 17 yaşındaki yabancı uyruklu anne, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kurumsal Web Tasarım
Son Dakika!

Dün, Manisa’nın Salihli ilçesinin Zafer Mahallesi Site Caddesi üzerinde arsada şişe toplayan bir vatandaş, çukur içerisinde battaniyeye sarılı bir halde bebek olduğunu gördü. Bebeğin hareketsiz bir halde olduğunu fark eden vatandaş durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeği hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 günlük erkek bebek yaşamını yitirdi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yabancı uyruklu annenin tercüman yanında alınan ifadesinde, hamileliğini ailesinden korktuğu için gizlediğini ve hastanedeki doğumun ardından bebeği boş bir arsaya bıraktığını belirtti. N.H.A’nın eşinin ise yurtdışında olduğu ileri sürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.