Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Vali Çiçek, Bayat Kadın Kültür Evi’ni ziyaret etti

Vali Çiçek, Bayat Kadın Kültür Evi’ni ziyaret etti
2

Vali Çiçek, Bayat Kadın Kültür Evi’ni ziyaret etti… Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Bayat Kadın Kültür Evi’ni ziyaret etti. Vali Çiçek: ”Serbest Kürsü Sohbetleri’nde kadınlarla bir araya geldi. Kadın kültür evlerine olan inancının her geçen gün arttığını kaydederek, “2022’de de yepyeni başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Web Tasarım

”Kadın kültür evlerimiz her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor”

Vali Çiçek, kadın kültür evlerinin işleyişini denetleyip kadınların memnuniyetlerini değerlendiriyor. Bu kapsamda Bayat Kadın Kültür Evi’nde Serbest Kürsü Sohbetleri etkinliğinde kadınlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, kadın kültür evlerinin kuruluş amacı, 1 yılı geçen süre zarfında yol alınan mesafe, beklentileri ve 2022 hedefleri konusunda bilgilendirici bir konuşma yaptı. Kadın Kültür Evleri’nin kadın akademisi mantığıyla bir yılı aşan sürede çok başarılı faaliyetler sürdürdüğünü ifade eden Vali Çiçek: “Kadın kültür evlerimiz her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Başrolünde kadınlarımızın olduğu her iş zaten başarılı oluyor. Kadın Kültür Evlerimiz de kadınlarımızla büyüyor, gelişiyor ve değer kazanıyor. Geldiğimiz noktada kadınlarımız kadın kültür evlerimize bizlerden daha çok sahip çıkıyor. Eğitim içerikleri güne, taleplere ve kadınlarımızın isteklerine göre geliştiriliyor. Ders müfredatı gibi özenle hazırlanıyor ve kadınlarımız için en iyi eğitmenler seçiliyor. Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren kadınlarımızın her açıdan donanımlı olmalarını, bilinçli ebeveynler olmalarını ve geleceğe güvenle bakmalarını istiyoruz. Bu noktada elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bayat Kadın Kültür Evi – Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.