Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Uzun Dönem Araç Kiralama Nedir?

<strong>Uzun</strong> <strong>Dönem Araç Kiralama Nedir?</strong>
2

Uzun dönem araç kiralama ihtiyaç duyduğunuz ya da kullanmak istediğiniz bir anda araçları araç kiralama hizmeti veren firmalardan günlük, haftalık, aylık ya da daha uzun bir dönem olarak kiralama yerlerine verilen addır. Uzun dönem araç kiralama bir seneden dört seneye kadar olan kiralama sürecidir. Uzun dönem araç kiralama ile beraber araç satın almanıza da gerek kalmaz, kolay bir şekilde kiralama yaptığınız aracı rahatça kullanma imkânına da sahip olursunuz. Aynı zamanda uzun dönem araç kiralama ile seyahatlerde, gezilerde, tatillerde ya da pek çok farklı yerde istediğiniz gibi kullanabilme şansına da sahip olunur.

Kurumsal Web Tasarım

Araç kiralama ile beraber araçla ilgili oluşabilecek her türlü ek masraftan da kurtulmuş olunur. Araba satın almak yerine o an istenilen ve ihtiyaç olunan pek çok farklı model ve markadaki araçlarda rahatlıkla kiralanabilir. Sizler de lüks araç kiralama hizmetinden yararlanmak istiyorsanız Ucal Filo ile irtibata geçebilirsiniz.

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları           

Uzun dönem araç kiralama kiralama yapacağınız araç istenildiği gibi kullanılır. Pek çok sebepten uzun dönem araç kiralamanın avantajları bulunur. Bu avantajlar ise şunlardır. Uzun dönem araç kiralama ile yeni bir araç satın almak zorunda kalınmaz. Ayrıca kiralama yaptığınız aracın vergileri ya da maliyeti de kendi cebinizden ödenmemiş olur. Bu gibi ek masraflar uzun dönem araç kiralama yaptığınız firma tarafından karşılanır. Ayrıca araçla ilgili kasko ve sigorta giderleri de kiralama hizmeti veren firma tarafından üstlenilir. Uzun dönem araç kiralama ile beraber lastik değişimleri, araç hizmetleri, yol yardımları ya da hasar yardımları gibi pek çok hizmetten de fayda sağlanır.

Uzun dönem araç kiralama istenilen bir süre boyunca kiralanabilir. Bu süreler günlük, haftalık, aylık ya da senelik olarak olduğu da söylenebilir. Uzun dönem araç kiralamada araç ile ilgili giderler kiralama firması tarafından karşılanır. Aracı kiralayacak kişi sadece ne kadar süre kiralayacaksa o sürenin kiralama ücretini öder. Rent A Car firmalar tarafından sizler de kendi istekleriniz doğrultusunda araçlara bakıp kiralama işlemini yapabilirsiniz.

Uzun Dönem Araç Kiralama Yapılmadan Önce Nelere Dikkat Edilmeli?

Uzun dönem araç kiralamanın pek çok avantajını bulunmasının yanı sıra dikkat edilmesi gereken bazı hususlar mevcuttur. Uzun dönem araç kiralamadan önce kendi ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda bir araç modeli seçmeniz gerekir. Ayrıca aracın yakıtı, sınıfı, motoru, boyutu ve marka modellerini de dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Eğer uzun bir süre araca binecekseniz aracın yakıtını da göz önünde bulundurmalısınız. Diğer bir dikkat edilmesi gereken husus da kiralama yapacağınız firmanın iyi ve kaliteli bir firma olmasıdır. Sonraki süreçlerde mağduriyet yaşamamak adına sizler de Ucal Filo ile araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.