Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Si̇lahla Vurulduktan Sonra Yakılan Şahısların Fotoğraflarına Ulaşıldı

AFYONKARAHİSAR’DA MEYDANA GELEN VE DUYANLARI DEHŞETE DÜŞÜREN OLAYDA, İKİ KİŞİNİN SİLAHLA VURULDUKTAN SONRA YAKILDIĞI OTOMOBİL OLAY YERİNDEN KALDIRILDI. OLAYDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİLERİN KİMLİK TESPİT ÇALIŞMASINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPAN JANDARMA EKİPLERİ ŞAHISLARIN FOTOĞRAFLARI VE AİLELERİNE DE ULAŞTI.

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve duyanları dehşete düşüren olayda, iki kişinin silahla vurulduktan sonra yakıldığı otomobil olay yerinden kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden kişilerin kimlik tespit çalışmasını başarılı bir şekilde yapan jandarma ekipleri şahısların fotoğraflarına ve ailelerine de ulaştı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beldede bir otomobil yanmış halde olduğunu gören çevre sakinleri durumu jandarmayı bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olay yerine geldiklerinde dehşete düşüren bir manzara ile karşılaştı. Yanan otomobilin içerisinde iki kişinin cansız bedeni ile karşılaşan ekipler ardından çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemede cesetlerin silahla vurulduktan sonra araçla birlikte yakıldığını tespit etti.

Şahısların kimlikleri belirlendi

İncelemenin ardından delil toplayan ekipler daha sonra şahısların kimliklerini belirlemek için çalışma yaptı. Yapılan çalışmada ölen şahısların Ramazan T. ve Gürsel C. isimli şahıslar olduğu belirlendi.

Olayda hayatını kaybeden kişilerin kimlik tespit çalışmasını başarılı bir şekilde yapan jandarma ekipleri şahısların fotoğrafları ve ailelerine de ulaştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.