Dolar 32,1617
Euro 35,1322
Altın 2.474,53
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Uygun Fiyata Bodrum Turu

Uygun Fiyata Bodrum Turu
2

Bodrum tekne turu ile Bodrum’un eşsiz güzelliğe sahip sakin koyları üzerinde tatil fırsatları sunulmaktadır. Yapılan bu tatiller kişilerin aileleri veya sevdikleri kişiler ile çok güzel vakitler geçirilmesi sağlanmaktadır. Yaptıkları özel ikramlar, belirledikleri özel rotalar ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatılmaktadır. Bodrum tekne turu ile tatil yapmak isteyen kişiler birçok özel bir tekne seçenekleriyle birlikte tatil yapma fırsatı bulmaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

Bodrum denizinin masmavi suları üzerinde, sakin ve özel hizmetler kullanıcılara mükemmel bir tatil yapma imkânı sağlanmaktadır. Bodrum tekne turu üzerinden kiralanan teknelerle sadece tatil değil kişilere özgü yapılacak kutlamalar, tekliflerde yapılabilmektedir. Bodrum denizi üzerinden kişilere unutulmaz ve işsiz zamanlar yaşatılmaktadır.

Bodrum Tekne Turu Seçenekleri 

Bodrum tekne turuyla kullanıcılara vip tekneleriyle denizlerinde sorunsuz ve sıkıntısız verilen hizmetler ile tatil imkanları sağlanmaktadır. Merve feraye, motoryat kiralama bodrum, Yusufum ve Kubilay kaptanTekne seçenekleriyle tatil ve kutlama yapmak isteyen kişilere mükemmel fırsatlar sağlamaktadır. Yapacak bu gezinti kişilerin seçtiği tekneler üzerinden belirlenen rota üzeri gidilerek yapılmaktadır.

Bodrum tekne turu ile günlük tekne turu yapılarak da hizmet verilmektedir. Kiralanan tekne fiyatları tekne ve belirlenen rotayı göre değişmektedir. Bodrum denizi üzerinde yapılacak bu eşsiz tatil için fiyatlar oldukça uygundur. Bu seçen tekneler ile özel ve ayrıcalıklı gezintiler yapabilme fırsatları bulunmaktadır. Bu şekilde Bodrum’un eşsiz güzelliklerine tanıklık yapma imkânı bulunabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.