Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Link Bio ile Sosyal Medya Deneyiminizi Yeniden Tanımlayın

Link Bio ile Sosyal Medya Deneyiminizi Yeniden Tanımlayın
2

Günümüzde sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurmak, içerik paylaşmak ve işlerinizi tanıtmak hızla yaygınlaşıyor. Ancak, her bir platform için ayrı ayrı link paylaşmak, iletişim bilgilerini güncellemek ve ürünleri tanıtmak oldukça zaman alıcı olabilir. İşte tam da bu noktada, Link Bio devreye giriyor. Sosyal medya hesaplarınızı, iletişim bilgilerinizi ve diğer istediğiniz bilgileri tek bir linkte toplamak artık daha kolay ve etkili. Biolink Cloaker Url çözümleriyle, tüm bu işlemleri tek bir özel domain üzerinden gerçekleştirebilir ve sosyal medya hesaplarınızın bio kısmında paylaşabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

L1nk.bio ile E-Ticarette Yeni Bir Dönem

Link Bio olarak, sadece sosyal medya hesaplarınızı yönetmekle kalmıyor, aynı zamanda ürünlerinizi sergilemek, satış sayfaları oluşturmak ve ödemeleri almak için de bir platform sunuyoruz. E-ticaret dünyasına adım atmak için ayrı bir web sitesine ihtiyaç duymadan, Link Bio üzerinden tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu platform size 5 farklı ana konu üzerinde 200’den fazla sosyal araç ve çözüm sunarken, sınırsız ve limitsiz kişiselleştirebilme olanağı ve tek panel üzerinden kolaylıkla tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilme imkanı tanır. Ayrıca, Cloaker ve büyük dosya bağlantıları gibi premium özellikleri en uygun fiyatlarla sizlere sunarak, işlerinizi daha profesyonel bir şekilde yönetmenize olanak sağlar. Yenilikçi çözümlerle dolu bu platform, sosyal medya deneyiminizi zirveye taşımak için tasarlandı. Daha fazla bilgi için https://l1nk.bio web sitesini ziyaret edebilirsiniz.