Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Uşak Taksi Çağır

Uşak Taksi Çağır
2

Uşak taksi ile ihtiyaç duyduğunuz her an taksi çağırabilirsiniz. Uzman şoförler eşliğinde dilediğiniz her yere son derece hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Üç taksi ile müşterilerine hizmet veren uşak taksi beş binden fazla müşteri memnuniyetine sahip. Uşak taksinin web sitesi üzerinden müşteri yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Müşteri yorumları ile taksi firmasından memnun kalan müşterilerin sayısı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İletişim formuna ad, soyadı, telefon numarası, e posta gibi bilgilerinizi girerek mesajınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca web sitesi üzerinden adres bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Taksi durağının adresi, cumhuriyet mahallesi 2.sigorta caddesi karun avm karşısındadır.

Kurumsal Web Tasarım

Uşak Taksi

Usak taksi ile taksi çağırmak için ana sayfadaki whatsapp butonuna tıklayabilirsiniz. Ayrıca telefon numaraları üzerinden de hızlı bir şekilde taksi çağırabilirsiniz. Taksi çağırabileceğiniz numaralar şu şekildedir:

  • 0553 780 00 64
  • 0536 488 00 39

Bu numaraları çevirdiğiniz an taksi hizmeti alabilirsiniz. Firmanın müşterilerine hizmet verdiği üç taksi bulunuyor.

Uşak taksinin müşterilerine hizmet verdiği üç taksi için altı uzman şoför bulunur. Uzman şoförler ile şehirler arası yolculuğunuzu güven içerisinde yapabiliyorsunuz. Taksi hizmetinde hız müşteriler için çok önemlidir. Uşak taksi ile hızla ulaşmak istediğiniz bölgelere ulaşabilirsiniz. Web sitesi sayesinde yolculuk yapacağınız araçları da izleyebilme imkanına sahip olursunuz. Telefon numaralarını tuşlayarak ya da online site üzerinden hızlı bir şekilde taksi çağırabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.