Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Uluçay’ın ormanya ve minik çiftçiler projesi doğa turizmine katkı sağlayacak

Uluçay’ın ormanya ve minik çiftçiler projesi doğa turizmine katkı sağlayacak
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştirdiği projeleri arasında yer alan Ormanya ve Minik Çiftçiler projeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’ın yeşil dokusunu güçlendirmek ve çocukları tarımla buluşturmak amacıyla iki önemli projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Ormanya projemizle her yaştan ziyaretçinin keyifle vakit geçireceği, ailelerin buluşma noktası haline gelecek projemizle doğayla iç içe bir mekânı hizmete alarak şehrimizin doğa turizmine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Saraydüzü Kamp Alanı bölgesine yeni yaşam alanları ilave ederek ziyaretçilerimizin mutlu vakit geçirmelerini sağlayacağız. 500.000 m2 alan üzerine kurulacak olan ormanya projemiz içerisinde ekim dikim alanları, kamp alanları, atv parkuru, paintball parkuru, kır lokantası, doğa oteli, gözlem alanı, oyun parkları, piknik alanları ve terapi ormanı da yer alacak.

Bir diğer projemiz olan minik çiftçiler projemiz ise çocuklarımıza şehir hayatından uzak, gerçek bir köy ortamı hissiyatını yaşayacakları mekanlar yapacağız. Burada geleceğimizin mimarı çocuklarımız organik besinler ve tarımsal faaliyetler eşliğinde güzel bir zaman geçirecekler” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; bu projelerimiz sadece çevre ve tarımı desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin yaşam kalitesini de artıracak. Ayrıca, bu tür projelerin çocuklarımızın doğaya ve tarıma olan ilgisini artırarak gelecek nesillerimizin çevre duyarlılığını da artıracağına inanıyorum dedi.