Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Manisa’da yeni nesil uzaktan okumalı sayaç

Manisa’da yeni nesil uzaktan okumalı sayaç
2

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere ve Ayvacık Mahallelerini ziyaret ederek, uzaktan okumalı mekanik sayaç montajlarını yerinde inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA İGFA- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, araç, zaman, kaynak tasarrufu sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak gayesiyle; altyapısı yenilenen, program kapsamında olan köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bulunan abonelerin mevcut mekanik sayaçlarını uzaktan okumalı mekanik sayaçlar ile değiştirmeye başladı. Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu İlçesine bağlı Çepnidere ve Ayvacık mahallelerini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Akbaş’a Şube Müdürlerinden Bayram Fidanoğlu, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ve teknik personel eşlik etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için durmaksızın çalıştıklarının altını çizen Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, yapılan yatırımların Çepnidere ve Ayvacık mahallelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Akbaş, “Altyapısı ve üst yapısı tamamlanan mahallelerimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla vatandaşlarımızın mekanik sayaçları da ücretsiz bir şekilde yeni nesil uzaktan okumalı sayaçlarla değiştirilmekte. Aynı iş kapsamında tüm sayaçlar hanelerin önüne çıkarılmakta. Manisa’nın birçok kırsal mahallesinde olduğu gibi Çepnidere ve Ayvacık mahallelerimizde de zaman zaman abonelerimize ulaşamıyoruz. Bundan sonraki süreçte sayaçlar kapının önünde olacağı için biz aracımızdan inmeden, personelimiz sayaçları uzaktan okuyup faturalarını vatandaşlarımıza bırakacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.