Dolar 32,3454
Euro 34,8480
Altın 2.383,17
BİST 10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Uluçay’dan öğrencilere ücretsiz kurs müjdesi

Uluçay’dan öğrencilere ücretsiz kurs müjdesi
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Genlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması programına katıldı. Gençlere yönelik bir konuşma yapan Uluçay, “sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için hem e – kurs sistemi ile online destek vereceğiz hem de online dışında yararlanmak isteyen kardeşlerimiz için kurs merkezi açacağız ” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Genlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması programına katıldı. Programda Uluçay’a Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve il başkan yardımcıları eşlik ettiler.

“Afyonkarahisar’ımızın geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışacağız”

Gençlik buluşması programında gençlerin görüşlerini dinleyerek, gelecek projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Uluçay, gençlere hitaben yaptığı konuşmada; “Sizlerle buluşmak şahsıma büyük bir enerji ve motivasyon sağlıyor. AK Dava’mızın hem Afyonkarahisar’ımızda hem de ülkemizde nice zaferler kazanmasında en güzel çalışmaları gerçekleştiren bir gençlik teşkilatı ile çalışıyor olmaktan çok mutluyum. Afyonkarahisar’ımızda hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızı mahçup etmeyerek gayret ve azimle çalıştığınıza ben şahidim. Bu çalışmaların meyvelerini 14 Mayıs ve 29 Mayıs seçimlerinde aldık. İnşallah teşkilatın her kademesinde görev almış, gençlik kollarından gelmiş bir ağabeyiniz olarak 31 Mart yerel seçimlerinde de yeni bir zafere birlikte imza atacağız. Gençlerimizin her alanda aktif katılımı sağlaması ve önerileri Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için büyük önem taşıyor. Afyonkarahisar’ımızın geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışacağız” dedi.

Sözlerine gençler için gerçekleştireceği projeleri anlatarak devam eden Uluçay, “Proje tanıtım toplantısında tüm detayları paylaşacağız ama sizlere şimdiden müjdesini vermek istiyorum. Mahallerimizde sinema salonları, oyun salonları, kütüphanesi olan merkezler inşaa edeceğiz. Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için hem e – kurs sistemi ile online destek vereceğiz hem de online dışında yararlanmak isteyen kardeşlerimiz için kurs merkezi açacağız. Ücretsiz düzenleyeceğimiz kültürel geziler ve e – spor projelerimiz arasında bunları da proje tanıtım toplantımızda sizlerle paylaşacağız inşallah” dedi.

Sevmeyiz biz dem’li çayı gözlümüz ister Uluçay’ı

Sözleri sık sık işte ‘gençlik işte başkan sloganları’ ile kesilen Uluçay gençlerin kendisi için hazırlamış olduğu doğum günü sürprizi ile karşılaştı. Gençlerin kendisine hazırlamış olduğu sürpriz ile duygulu anlar yaşanırken, “Sevmeyiz biz dem’li çayı gönlümüz ister ULUÇAY’I” –  hezin hezin gir kapıdan olacak inşallah ULUÇAY Başkan gibi sloganlar ise gençlik buluşmasına renk kattı.

Gençlik buluşması soru cevap şeklinde devam ederken, program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.