Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Uluçay, “Muhalefet milletvekilleri ne PKK’ya ne de LGBT’ye tek kelime söylemiyor”

Uluçay, “Muhalefet milletvekilleri ne PKK’ya ne de LGBT’ye tek kelime söylemiyor”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Ali İhsan Paşa Mahallesi’ndeki Ege Kent Site sakinleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Uluçay, “Muhalefet vatanımıza göz diken PKK yanlılarına, toplumumuzun aile yapısını bozmak isteyen LGBT destekçilerine tek kelime söylemiyor. Tek bildikleri yapılan hizmetleri eleştirmek. Afyonkarahisar’ımızın vefakâr insanı bu zihniyete geçit vermedi, vermeyecek” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Ali İhsan Paşa Mahallesi’ndeki Ege Kent Site sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Şartlar ne kadar zor olursa olsun çalıştık, AK Parti millete hizmet davasıdır”

Ziyarette konuşan Uluçay, “Kıymetli hemşehrilerim bizlere vakit ayırarak programımıza katılımlarınız dolayısıyla teşekkür ediyorum. Benim en büyük temennim çıkmış olduğum bu yolda önceliğim sizlere en güzel hizmetleri yapabilmek. İl başkanlığı dönemimde Afyonkarahisar’daki 60 belediyemizin de derdiyle dertlenip tüm isteklerine en pratik çözümleri sunmak adına milletvekillerimizin de destekleriyle çalıştım. Afyonkarahisar’ımızın her bir köşesine hakimim yeni dönemde de ilimizin 58 mahallesine en güzel hizmetleri kazandıracak genç bir kardeşinizim. AK Parti’mizin gönül belediyeciliği şiarıyla şehrimize birçok yatırımı kazandırdık. Çevre illerimizin gıpta ile baktığı bir şehir haline geldik. Güzel şehrimizi Türkiye’nin dört bir yanında Ege’nin incisi olarak tanıttık. Biz dünyayı etkisine alan pandemi döneminde dahi hizmeti elden bırakmadık. Dünyada, Avrupa’nın birçok şehrinde vatandaşlara hizmet durmuşken biz tüm zorluklara rağmen hizmetlerimizi sizlere ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam ettik. Dünya Türkiye’yi üretimi durmayan ülke olarak konuştu. Tabi sadece pandemi değil asrın felaketi 6 Şubat depremini çok ciddi sıkıntılarla atlattık, hala daha çalışmalar bölgede devam ediyor. Burada belirtmek istediğim en önemli nokta şudur; biz şartlar ne olursa olsun hizmeti bırakmadık, daha çok çalıştık, daha çok gayret ettik. Zorluklara rağmen tüm teşkilatlarımızla çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü AK Parti’miz bu millete hizmetin davasıdır” dedi.

“Muhalefet milletvekilleri ne PKK’ya ne de LGBT’ye tek kelime söylemiyor”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; tabi biz hemşerilerimize hizmet ederken muhalefette hiçbir zaman boş durmadı. Yapılan hizmetleri kötülemek, şehrimizin adını lekelemek adına birçok çalışmalar da bulundular. Şehrimizi huzursuz bir şehirmiş gibi göstermekten çekinmediler. Sormak istiyorum Afyonkarahisar’ın bir vekili her gün şehrini kötüler mi? Bizde tüm bunlara şöyle cevap veriyoruz. Afyonkarahisar’ımız yapılan istatistiksel çalışmalarla 2023 yılının ikinci en mutlu şehri unvanına sahip. Bizde bu yerel seçim sürecinde sıklıkla mutlu şehir tabirini kullanıyoruz. Çünkü bizim gayemiz zaten mutlu olan şehrimize daha da mutluluk katmak. Başkaları gibi şehrimizi kötülemek, sorunlu bir il gibi göstermek değil. Bizim milliyetçi muhafazakâr şehrimizin milletvekili iş kötülemeye gelince meclis kürsüsünden bağırırken, konu DEM Parti’ye PKK’ya geldiğinde tek bir söz söylemiyor. Tabi tüm bunların yanında LGBT destekçiliği de cabası. Biz 23 yıllık iktidarımızda çok muhalif vekil gördük ama hiçbirisi söz konusu vatan, millet ve toplumuzun aile yapısı olduğunda bu denli kötü söylemlerde bulunmadı. Lakin şimdi görüyoruz ki Afyonkarahisar’ın muhalif milletvekillerinin tek istekleri AK Parti gitsin, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Bu düşünce ile de ne vatanımıza göz diken PKK destekçisi HDP ve DEM Parti’ye ne de toplumumuzun ahlakını bozmak isteyen LGBT destekçilerine asla tek kelime söylemiyorlar. Anlıyoruz ki tek bildikleri yapılan hizmetleri eleştirmek. Burada bir diğer önemli hususta şudur Cumhuriyetin kazanıldığı bu topraklarda, şehit kanlarıyla sulanmış Afyonkarahisar’ın vefakâr vatandaşları bu zihniyete geçit vermedi vermeyecek inşallah dedi.