Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Uluçay, Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projesinin yatırım programına alındığının müjdesini verdi

Uluçay, Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projesinin yatırım programına alındığının müjdesini verdi
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Engelleri Aşıyoruz’ programı kapsamında engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Burada engelli vatandaşlara yönelik projelerinden bahseden Uluçay, Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projesinin yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Engelleri Aşıyoruz’ programı kapsamında engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Programda Uluçay’a Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Gönül birliği yaparak engelleri birlikte aşacağız”

Burada konuşan Uluçay, “Kıymetli hemşehrilerim sizlerin bizleri her zaman olduğu gibi yine destekleyeceğinizden hiç şüphemiz yok. Sayın Cumhurbaşkanımızı AK Parti’mizin kurulduğu topraklarda en yüksek oy oranıyla her zaman temsil ettiğiniz gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de aynı şekilde temsil edeceğinizi biliyorum. Bizler bugüne kadar elimizden geldiğince sizlerin yanında olduk sıkıntılarınızı gidermek taleplerinizi yerine getirmek için çalıştık. Yeni dönemde de elimizden gelenin fazlasını yapacak engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Kardeşlerim yapılanları eleştirmek bazılarına her zaman kolay geliyor. Bende diyorum ki eğer sizde gerçekten Afyonkarahisar milliyetçiliği ve sevdası varsa eleştirilerinizi terör örgütlerine yapın. Eleştirilerinizi vatanımıza göz dikenlere yapın, Gazze’de Müslüman kardeşlerimize zulmedenlere yapın. Bu millet yapılan hizmetleri hiçbir zaman unutmaz. Bizler hizmetlerimizde kapı kapı dolaşarak, sizlere hizmet etmek noktasında da gönül birliği yaparak engelleri aşacağız inşallah” dedi.

Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projesi yatırım programına alındı

Engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek olan projelerinden bahseden Uluçay, “Geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendiye projelerimiz arasında yer alan Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi’nden bahsettik. Sizlere müjde vermek istiyorum Türkiye’de ilk defa Afyonkarahisar’da yapılacak olan bu projemizi Sayın Bakanımız yatırım programına aldılar. Yakın tarihte ihaleye çıkacak. Bu projemizle sizler içerisinde yeşil alanları bulunan çok fonksiyonlu engelsiz yaşam merkezinden ücretsiz servis imkanlıyla hizmet alacaksınız. Merkezimiz içerisinde engelsiz üretim atölyesi, engelsiz spor salonları, engelsiz park, kafeterya, sosyal alanlar ve eğitim sınıfları yer alacak. Sizler için gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alan ‘Otizm Umut Atölyesi’ ve ‘Engelli Araç Bakım ve Tamir Atölyesi’ projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizle otizmli kardeşlerimiz sporsal faaliyetlerini gönül rahatlığıyla gerçekleştirecek aynı zamanda da mesleki eğitimler alabilecekler. Engelli kardeşlerimizin kullandığı araçların tamir ve bakımları da belediyemiz bünyesinde ücretsiz olarak yapılacak. Yapacağımız her bir proje siz engelli kardeşlerimize değer. Sizlere hizmet için çalışmaya gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.