Dolar 32,5206
Euro 34,7471
Altın 2.497,08
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

UCİM’den 23 Nisan Çocuk Konseri

UCİM’den 23 Nisan Çocuk Konseri
2

UCİM Niğde Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında düzenlenen çocuk şarkıları konserinde 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Murat Karakaya / NİĞDE İGFA– 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında UCİM Niğde Şubesi tarafından, Harmoni Sanat Akademi katkılarıyla, Çocuk Şarkıları Konseri düzenlendi. Niğde Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan konser programının açılış konuşmasını yapan UCİM Niğde İl Sorumlusu Öğretim Görevlisi Arzu Şahan, Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olan bu özel günü çocuklara armağan ederek onlara verdiği önemi gösterdiğini kaydetti. Dünyada çocuklarına bayram hediye edilen ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülkenin Türkiye olduğunu belirten Şahan, “23 Nisan tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, egemenliğini, yurdumuzu ele geçirmek isteyen düşmanlara ve bunlarla işbirliği yapanlara karşı savaş kazanmıştır. Bu nedenle egemenliğimiz, ulusal varlığımızın başında gelir.

Bizler bu günde çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri anlatacağız. Günümüz büyükleri, sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğundadır” dedi.

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Konuşmaların ardından Harmoni Sanat Akademi sanatçısı Ayyüce Abay tarafından, çocuk şarkıları seslendirildi. Geceye katılan çocuklar ve aileleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlarken, şarkılara da eşlik ettiler. Gecede çocuklar sahneye çıkarak, hep birlikte şarkı söyleyerek gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen konser programına CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü, UCİM Niğde Gönüllüleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda katılımcılar düzenlenen etkinlikten dolayı UCİM Niğde İl Sorumlusu Öğretim Görevlisi Arzu Şahan’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.