Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Türkiye’de Saç Ekim Merkezi Turkey Hair Center

Türkiye’de Saç Ekim Merkezi Turkey Hair Center
2

Türkiye’de saç ekim merkezi (Turkey hair transplant)( faaliyetlerini sürdürüyor.  FUT saç ekimi tekniği, bir şerit şeklinde saçlı derinin alınması işlemidir. Uzmanlar tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen işlem sırasında, donör bölgeden alınan saçlı deri mikroskop altında saç folikülleri tek tek ayrılır ve nakledilecek bölgeye yerleştirilmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Saç Ekimi Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Saç ekimi işlemi, saç dökülmesi problemi yaşayan kişiler için birçok avantaj sağlamaktadır. Saç problemi yaşayan kişilere yapılan bu işlem kalıcı bir çözüm sunar ve doğal görünümlü saçlar elde etmek için günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Saç ekimi işlemi oldukça kolay bir işlem olduğundan dolayı da birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Saç ekimi işlemi sonrası, saçların çıkmaya başlaması genel olarak 3-4 ay civarı sürmektedir. İşlemden tam olarak sonuç olmak ise  genellikle 1 yıldan sonra olmaktadır. Bu sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterdiğinden dolayı tarihler net değildir. Türkiye saç ekim merkezi (hair transplant Turkey) sitesi, turkeyhaircenter.com aracılığıyla saç ekimi yaptırabilirsiniz. Konuyla ilgili pek çok ayrıntıya yazımız sonunda yer alan site aracılığıyla hemen ulaşabilirsiniz. Saç ekimi yaptırma fiyatları hakkında detaylar için kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

** Bu içerikte yer alan bilgiler internet üzerinden elde edilen bilgiler neticesinde yazılmıştır. İçerikte yer alan bilgiler hiçbir şekilde öneri niteliği taşımamaktadır. En güvenilir ve doğru bilgi için doktorunuz ile iletişime geçmenizi öneririz.

https://turkeyhaircenter.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.