Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında KKTC’yi temsil edecek

Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında KKTC’yi temsil edecek
2

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serkan Demirkol, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil edecek.

Kurumsal Web Tasarım

KKTC (İGFA) – Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi antrenörlük bölümü 3 sınıf öğrencisi Serkan Demirkol, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Türkiye’nin Balıkesir şehrinde düzenlenecek olan Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında (BOKS ÜNİLİG), +92 kiloda şampiyonluk için ringe çıkmaya hazırlanıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk kez temsil edileceği turnuvada, dereceye giren sporcular Türkiye Milli Takımına seçilerek Dünya Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında yarışma hakkı da elde edecek.

+92 kiloda şampiyonluk hedefiyle, antremanlarını Yakın Doğu Spor Kulesi’nde boks antrenörü Dindar Gölçek ile birlikte gerçekleştiren Serkan Demirkol, kondisyon, kuvvet ve fitness antrenmanlarını da Spor Kulesi Müdürü Turgut Zabit eşliğinde sürdürüyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Serkan Demirkol, 50’nin üzerinde üniversitenin katılımı beklenen turnuvada şampiyon olması halinde KKTC’ye de bir ilki yaşatacak.  

Turnuvaya kısa bir süre kaldığı için yoğun bir antrenman programıyla çalışan Serkan Demirkol, “Yakın Doğu Üniversitesi’nin sunduğu bu fırsatı, en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Günü üç antrenmanla tamamlıyorum. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ve Yakın Doğu Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.