Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Osmaneli Kaymakamı Ünal vatandaşlarla bayramlaştı

BİLECİK OSMANELİ KAYMAKAMI YÜKSEL ÜNAL, KAMU KURUMLARI, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ VE VATANDAŞLAR İLE RÜSTEM PAŞA CAMİİ’NDE KILINAN BAYRAM NAMAZI ÇIKIŞINDA BAYRAMLAŞTI.

Osmaneli Kaymakamı Ünal vatandaşlarla bayramlaştı
2

Bilecik’te Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar ile Rüstem Paşa Camii’nde kılınan bayram namazı sonrası bayramlaştı.

Kurumsal Web Tasarım

Bayramlaşma merasimi Rüstem Paşa Camii avlusunda gerçekleştirildi. Bayramlaşmanın ardından açıklama yapan Kaymakam Yüksel Ünal, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bayram günlerinde sevincin doruğa çıktığını belirten Kaymakam Ünal, bayram kutlamasına vatandaşların katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bayramların müstesna günler olduğunu ifade eden Ünal “Bugün Osmanelili hemşerilerimizle ve kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimizle birlikte bayramlaştık. Halkımızla beraber olduk, onun için mutluyuz. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nın ilçemize, devletimize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz” dedi.

Kaymakam Ünal, daha sonra makamında bayramlaşma programına katılamayan kurum müdürleri ve muhtarlar ile bayramlaştı. Kaymakam Yüksel Ünal koordinesine ilçede bulunan şehit ve gazi aileleri de İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy ve personeli tarafından ayrı ayrı ziyaret edildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.