Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

TUM, Çocuk Haklı Projesi ile farkındalık yaratıyor!

TUM, Çocuk Haklı Projesi ile farkındalık yaratıyor!
2

Dünyada tek çatı altında yer alan en büyük yiyecek ve içecek alanına sahip olan İGA İstanbul Havalimanı’nda, 90’dan fazla işletme ile yolculara uçuş öncesi ve sonrası yeme & içme hizmeti sunan TUM, Çocuk hakları konusunda farkındalık arttırmak üzere yenilikçi bir proje olan Çocuk Haklı’ya imza atıyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL İGFA- İGA İstanbul Havalimanı’nda yeme & içme hizmeti sunan TUM, çocuk hakları konusunda farkındalık arttırmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. TUM, hayata geçirdiği proje kapsamında, ‘Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı’ konseptini sahiplenen İGA İstanbul Havalimanı’nda, çocuk haklarını anlatan el kartları ile çocuklara ev sahipliği yapıyor. ‘Çocuğum Haklıyım’, çocuklara haklarını öğretmek amacıyla kurulan, bu konuya dikkat çekmek için Tanım Kavram Eşleştirme Oyunu ile çocuklara hak temelli düşünceyi oyunla eğlenerek öğretmeyi amaçlıyor. TUM, bu projeye, çocukların haklarını oynayarak öğrenebilecekleri kart oyunları ve park oyuncakları tasarlayıp üreten Çocuğum Haklıyım! sosyal girişimi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlıyor.

Çocuk Haklı projesinin etkinlikleri kapsamında TUM, Fatih Belediyesi işbirliği ile 20 çocuğu İGA İstanbul Havalimanı’nda misafir ederken, terminal içinde kurulan özel etkinlik alanında, çocuk hakları odağında öğretici oyunlar oynayan çocuklar, kendi yaratıcılıklarını kullanarak çocuk hakkı temalı tuval üzeri resim çalışmasına imza attı. Etkinlik sonunda ise ‘Çocuk Haklı’ Projesi kapsamında çocukların kendi elleri ile yaptıkları eser İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz’a takdim edildi.

TUM Genel Müdürü Hüseyin Dönmez projeyle ilgili olarak şöyle konuştu: “TUM olarak, İGA İstanbul Havalimanı’nda çocuklar için bir farkındalık projesi gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Bugünün çocukları yarın bizim geleceğimiz olacak, onları önemsemek, seslerine kulak vermek, haklarını korumak hepimizin görevi. Her bireyin 18 yaşına kadar çocuk olduğunu ve haklarının olduğunu unutmamalıyız. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. TUM bünyesinde yer alan işletmelerimiz ile tüm misafirlerimize, özellikle de çocuklara en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.