Dolar 32,5961
Euro 34,7907
Altın 2.415,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

TÜGİAD’dan Beypazarı Belediyesi’ne anlamlı ziyaret

TÜGİAD’dan Beypazarı Belediyesi’ne anlamlı ziyaret
2

TÜGİAD Ankara Şubesi Heyeti, Başkan Vekili Can Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde Beypazarı’nı ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA İGFA- Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret eden heyet, yeni belediye binasını gezdi. Beypazarı turu ile devam eden ziyaret, Tarihi Taş Mektep restoranda Beypazarı Belediye Başkanı’nın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğiyle son buldu.

TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım’ın ve  Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra MKE Ankaragücü Kulübü eski Başkanı Fatih Mert’in bulunduğu iftar yemeğinde Beypazarı’nda yapılabilecek yatırımlar, doğal güzelliklerin turizme kazandırılması, verimli toprakların işletilmesi, turistik alanların planlanması ve bölge halkını kalkındıracak projelerle ilgili görüşüldü. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, TÜGİAD heyetinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

İftar yemeğinde konuşan Can Çavuşoğlu “Bir Beypazarlı olarak, Beypazarı’nın geldiği noktadan ve gösterdiği gelişimden büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Belediye Başkanımızın bu konuda gösterdiği yoğun çabalar ve verdiği destek takdire şayan. Bizler de Başkentin köklü kuruluşlarından TÜGİAD olarak, birçok sektörden iş insanını bünyesinde bulunduran kuruluşlarından biriyiz. Bu sebeple de Başkentimizin gelişmesine katkıda bulunacak her türlü projenin içerisinde yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi. Nazik konukseverliği için Tuncer Kaplana teşekkür eden Çavuşoğlu, Beypazarı halkına gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.