Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Tüba Teknofestte Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇si̇ Bi̇ri̇nci̇li̇k Ödülü Kazandı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ DR. UFUK TUĞTEKİN, TÜBA TEKNOFEST DOKTORA BİLİM ÖDÜLLERİ’NDE “SOSYAL VE BEŞERÎ BİLİMLER” ALANINDA BİRİNCİ OLDU.

Tüba Teknofestte Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇si̇ Bi̇ri̇nci̇li̇k Ödülü Kazandı
2

Anadolu Üniversitesi öğrencisi Dr. Ufuk Tuğtekin, TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri’nde “Sosyal ve Beşerî Bilimler” alanında birinci oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) TEKNOFEST Ödül Komitesi tarafından değerlendirilen ve özgün tematik konulara yönelik Türkiye’de üretilmiş doktora tezlerine verilen TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri sahiplerini buldu. Doktora Bilim Ödülleri’ne TÜBA TEKNOFEST’in öncelikli alanları arasında sayılan; teknoloji ve tasarım, eğitim, bilgi ve iletişim teknolojileri, sağlık, tarım ve ekoloji teknolojileri, biyoteknoloji, kalkınma politikaları, eğitim yaklaşımları, uluslararası ilişkiler ve güvenlik politikaları konularında son üç yıl içinde tamamlanan ve savunulan doktora tez sahipleri başvurdu. Ödüle ilişkin olarak tezin içerik yönünden kalitesi, tezden üretilmiş yayın ve tez sahibinin yayın nicelik ve nitelikleri ile tezin sanayi, teknoloji ve verimliliğe yönelik patent veya ürüne dönüşme katkısı gibi özel belirlenmiş kriterler aracılığıyla son derece detaylı bir değerlendirme süreci yaşandı.

Anadolu Üniversitesi öğrencisi Dr. Ufuk Tuğtekin birinci oldu

TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri’nde Anadolu Üniversitesi öğrencisi Dr. Ufuk Tuğtekin, “Sosyal ve Beşerî Bilimler” alanında, Anadolu Üniversitesi’ndeki “Çoklu Ortamla Öğrenmede Konu Dışı İşlemleri Azaltma İlkelerinin Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik Ortamlarında Bilişsel Yük ve Başarıya Etkisi” teziyle birinci oldu.

Ödüller sahiplerine 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST Karadeniz’de törenle verilecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.