Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Tren ile minibüs çarpıştı: 6 ölü

Tren ile minibüs çarpıştı: 6 ölü
2

Tren ile minibüs çarpıştı: 6 ölü… Tekirdağ’da sabah saatlerinde yük treni ile işçi servisi çarpıştı. Meydana gelen kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Kaza, sabah saatlerinde Ergene Velimeşe Mahallesi’ndeki bir geçitte gerçekleşti. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Kapıkule- Halkalı seferini yapan bir yük treni, hemzemin geçitten Velimeşe Mahallesi’ne giriş yapan bir minibüs çarptı.

Çarpışma sonrası servis aracı hurdaya döndü. Korkunç kazada 6 kişi hayatını kaybetti. 7 kişi ise yaralandı. Soruşturmanın devam ettiği kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Savcı ve jandarma olay yerine gelerek inceleme yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da olay yerine geldi.

TCDD: Soruşturma Başlatıldı

TCDD Genel Müdürlüğü de kazaya yönelik olarak açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Çorlu Validemeşe’de kapalı hemzemin geçitten geçmeye çalışan minibüsün neden olduğu kaza sonrası ilk belirlemelere göre 6 vatandaşımız vefat etmiş, 7 vatandaşımız da yaralanmıştır. Olayın gerçekleştiği hemzemin geçit bariyerli, flaşörlü, korumalı olup, olay anında bariyerler yaya ve araçlara kapalı vaziyette olmasına rağmen 59 ADJ 755 plakalı işçi servis minibüsünün hemzemin geçitten geçmesi sonrası istenmeyen kaza yaşanmıştır. Tüm yaralılar en yakın hastanede tedavi altına alınırken, savcılık olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatmıştır. Yaşanan bu elim kazadan dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Son Dakika
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.