Dolar 32,3797
Euro 34,7540
Altın 2.429,89
BİST 9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C

Tolga Karadeniz : Eventlerimiz artarak devam edecek !

Tolga Karadeniz : Eventlerimiz artarak devam edecek !
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’un en önde gelen ve yaptığı organizasyon ile partilerden adından oldukça söz ettirerek gece hayatına yön veren ünlü işletmeci Tolga Karadeniz yaz sezonunu Moskova’nın ünlü pop şarkıcılarını ağırlayarak açtı. Karadeniz, İstanbul’da ilk kez ve sadece Podium Exclusive Club’da popüler şarkı ‘Vahşi Dişi Aslan’ın Sanatçıları Alex & Rus’u misafir etti. Giyim tarzı ve polemikleriyle magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci konseri ile mekanda coşku doruğa çıktı.

Tolga Karadeniz, Tuğba Ekinci, Alex& Rus eventlerine olağanüstü bir katılım sağlandığını hatırlatırken, “Eventlerimiz artarak devam edecek.Ünlü isimleri sevenleri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Doğum günü, bekarlığa veda, özel davet, ödül törenleri ve organizasyonlar için  Podium Club Exclusive kapılarını sonuna kadar açtı. Çarşamba,perşembe,cuma, cumartesi ve pazar günleri 22:30-05:00 saatleri arasında açığız.Toplu taşıma araçları ile bize kolayca ulaşabilirsiniz.Rus müzikler başta olmak üzere hit parçaları dinleyeceğiniz ve eğleneceğiniz mekanların arasındayız. Bunların dışında özel bar servisi ile özel alkollü kokteyller sunuyoruz. Sürprizlerimiz bitmiyor, Gogo Dansları, darbuka, göbek dansları ile daha fazlasının yer aldığı gösterilerimizle siz de şaşıracaksınız” dedi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.