Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

TKİ Tavşanlı Linyitspor liderlik koltuğunda

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

TKİ Tavşanlı Linyitspor liderlik koltuğunda
2

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Ada stadında, Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Müsabaka öncesinde rakibinin 1 puan arkasında 2. sırada yer alan kırmızı siyahlılar ikinci yarıda serbest vuruştan gelen golle rakibini mağlup ederek 31 puanla liderliği devraldı.

Kurumsal Web Tasarım

Son iki haftasına girilen BAL’da Tavşanlı Linyitspor 6 puan değerindeki müsabakadan sevinçle ayrılırken, önümüzdeki hafta bir başka şampiyonluk adaylarından Bozüyük Vitraspor’un konuğu olacak. Bu maçı da kazanması durumunda Tavşanlı Linyitspor, son hafta kendi saha ve seyircisi önünde Yunusemrespor ile şampiyonluk turu atmak için yeşil sahada olacak ve 3. Lig için ilk aşamayı geride bırakacak.

90 dakika boyunca susmayan taraftarının desteğini alan kırmızı siyahlılar ikinci yarıda etkili futboluyla göz doldurdu. Rakip takım kalecisinin 72. dakikada ceza sahası önünde yaptığı faul ve kırmızı kart görmesinin ardından, topun başına geçen Hüseyin Güleç, tam 90 olarak tabir edilen köşeye meşin yuvarlağı gönderince liderlikte gelmiş oldu. Daha sonra İbrahim Zeytin’in ikinci sarıdan kırmızı kart ile Linyitspor 10 kişi kalsa da Anadolu Üniversitesi’nin beraberlik çabaları skoru değiştirmeye yetmedi.

Karşılaşma TKİ Tavşanlı Linyitspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.