Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Tırın altına giren polis ve kardeşi öldü

Tırın altına giren polis ve kardeşi öldü
2

Tırın altına giren polis ve kardeşi öldü… Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bir otomobil, önünde bulunan hareket halindeki tıra çarptı. Kazada polis memuru olan sürücü ile araç içerisinde bulunan 2 kardeşi sıkıştı. Ağır bir şekilde yaralanan 3 kardeşten ikisi hayatını kaybetti.

Kurumsal Web Tasarım

Kaza, Gaziantep-Adana otoyolunda gerçekleşti. Ensar Erkut hakimiyetinde bulunan otomobil, önünde hareket halinde ilerleyen TIR’a arkadan çarptı. TIR’ın altına giren aracın içerisinde bulunan 3 kardeş ağır bir şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi ile birlikte, kaza bölgesine sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri araç içerisinde bulunan 3 kardeşi yoğun uğraşlar sonucunda çıkardı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İki kardeş hastanede yaşamını yitirdi

Eftal ve Ensar Erkut hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer kardeş olan Furkan Ali Erkut’un ise durumunun kritik olduğu gelen bilgiler arasında…

Kazadan sonra Tır sürücüsü Abidin M. göz altına alıntı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.