Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C

Tır otomobile çarptı yol kenarındaki bir kişi ağır yaralandı

Tır otomobile çarptı yol kenarındaki bir kişi ağır yaralandı
2

Tır otomobile çarptı yol kenarındaki bir kişi ağır yaralandı… Afyon’da yaşanan bir trafik kazasında tırın çarptığı otomobil savrularak yol kenarında bulunan ve bisikletini tamir eden yaşlı bir adama çarptı. Yaşlı adamın ağır bir şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kurumsal Web Tasarım
Trafik Kazası – Afyon Haber

Bisikletinin zincirini takmaya çalışıyordu

Trafik kazası, Bolvadin-Çay ilçe karayolu üzerinde gerçekleşti. Öğrenilen ve gelen bilgilere göre, M.U., idaresindeki 42 Z 2221 plakalı tır Çobanlar Kavaşağı’ndan geçtiği sırada yolun sol tarafından gelen A.P.’nin hakimiyetinde bulunan 78 BC 026 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ve şiddeti ile savrulan otomobil o esnada yol kenarında bisikletinin çıkan zincirini takmaya çabalayan Ahmet Karakulak’a (67) çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan yaşlı adam yola düşerek ağır şekilde yara aldı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine kaza bölgesine jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Karakulak’ı ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Talihsiz yaşlı adamın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Haberler Afyon – Trafik Kazası

Sürücüler yaralanmadı

Meydana gelen trafik kazası güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde tırın otomobile çarpması ve savrulan aracın bir anda yol kenarında bisikletini tamir etmeye çalışan Ahmet Karakulak’a çarpması görülüyor. Yaşanan kazanın sonrası bölgeye gelen jandarma ekipleri ise olayla ilgili inceleme yaptı. Diğer taraftan, kazaya karışan tır ve otomobil sürücüsünün olayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.