Dolar 32,1652
Euro 35,1552
Altın 2.472,54
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Tepebaşı’nda iklim krizine dikkat çekmek için ışıklar kapatıldı

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ, DOĞAL HAYATI KORUMA VAKFI’NIN (WWF) İKLİM KRİZİNE DİKKAT ÇEKMEK SÜRDÜRDÜĞÜ “DÜNYA SAATİ” ETKİNLİĞİNE BU YIL DA DESTEK VEREREK, BELEDİYE BİNASININ IŞIKLARINI BİR SAATLİĞİNE KAPATTI.

Tepebaşı’nda iklim krizine dikkat çekmek için ışıklar kapatıldı
2

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) iklim krizine dikkat çekmek için sürdürdüğü “Dünya Saati” etkinliğine bu yıl da destek vererek, belediye binasının ışıklarını bir saatliğine kapattı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, dünyanın en büyük çevre ekinliklerinden birisi olarak öne çıkan Dünya Saati etkinliğine her yıl olduğu gibi destek olmayı sürdürüyor. İklim değişikliği sorununa dikkat çekmek amacıyla “#BirlikteMümkün!” etiketi ile 27 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirilen etkinlikte 20.30-21.30 saatleri arasında Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nın aydınlatmaları bir saat süreyle kapatıldı.

Yüzlerce kentte milyonlarca insanın bir saatliğine ışıklarını kapatarak küresel iklim değişikliğine dikkat çektiği etkinlik, 2007 yılında Avustralya’da başlamıştı. WWF-Türkiye’nin organizasyonunda gerçekleşen Türkiye’deki Dünya Saati etkinliğine Tepebaşı Belediyesi her yıl kurumsal olarak katılım sağlıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.