Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Lojistik Depo Nedir Ne İşe Yarar?

Lojistik depo kavramı tam anlamıyla içerisinde çok farklı aşamaları barındıran bir süreç olarak tanımlanır. Bu süreç tedarik zincirinde bir parçasıdır.

Lojistik Depo Nedir Ne İşe Yarar?
2

Lojistik depo kavramı tam anlamıyla içerisinde çok farklı aşamaları barındıran bir süreç olarak tanımlanır. Bu süreç tedarik zincirinde bir parçasıdır. Her tür ürünün üretim aşamasından tüketim kısmına kadar olan süreci içermektedir. Özellikle günümüz iş dünyasında her geçen gün rekabet ortamının hızlandığı bir zamanda lojistik hizmetlerinin de kalitesi ve hızlı oluşu oldukça büyük önem taşır.

Kurumsal Web Tasarım

Kare Kara Lojistik firması bu alanda lojistik depolama sistemleri üzerinde başarılı çalışmalar gerçekleştirir. Firma bu alanda yüklerin taşınması esnasından tutun da depolama sürecine kadar dünya standartlarında kaliteli hizmet sağlamaktadır. Son dönemlerde lojistik sektöründe yenilenen depo kavramları ve faaliyetleri adına farklı şekilde depo çeşitleri hizmete sunulmaya başlamıştır.

Lojistik depolama hizmeti kapsamında genel olarak tercih edilmekte olan depo türleri ve akabinde gerek gümrüklü gerekse gümrüksüz olan depolama sistemleri sunulmaktadır. Lakin yaygın şekilde kullanılan depolama seçenekleri arasında gümrüksüz depolama ilk sıralardadır.

Lojistik Depo

Kare kara lojistik firması genel olarak İstanbul bölgesinde lojistik hizmet sunmaktadır. Bu alanda sektöre oldukça faydalı olan firma, oldukça çok sayıda her türden ürünün farklı depolama sürelerinde en iyi şekilde depolama çözümleri üretebilmesinden dolayı talep görmektedir. Ayrıca uzman bir ekiple depolama hizmeti sunar.

Kare kara lojistik firmasının depolarında her bir ürün için şu şekilde işlemler yapılır.

  • Kontrol
  • Teslim alma durumu
  • Yerleştirme
  • Sayım
  • Toplama
  • Kontrol
  • Gönderme

Bu işlemler birbirini takip eden bir sistemde hatasız ve eksiksiz olarak yapılıyor. Firma, bu şekilde lojistik depolama sürecinin sorunsuz olması için çözümler üretmektedir. Profesyonel şekilde sürdükleri lojistik depolama hizmetlerinden yararlanabilmek için sizlerde karekara sitesinden profesyonel depolama desteği alabilirsiniz.

Lojistik Depolama Faaliyetleri Nelerdir?

Kare Kara lojistik alanında uzun senelerdir faaliyetlerini sürdüren firmadan dilerseniz sizlerde lojistik hizmeti alabiliyorsunuz. Firmadan depolama hizmeti almak istediğinizde rahatlıkla sizlere profesyonel bir hizmet sunuluyor. Müşterilerle anlaşma sağlanması halinde gerek kamyon gerekse konteyner ve römork gibi araçlarla taşıma hizmeti sunuluyor. Bu araçlar zamanında planlanan depoya müşterilerin istediği zaman diliminde geliyor.

Ayrıca planlanan zamanda depoya gelen araçların boşaltılması ve akabinde depoya girişi yapılarak ürünlerin raflara yerleştirilmesi de yine firmanın alanda deneyimli ekibi tarafından yapılıyor. Bu süreçlerin tamamı müşterinin talebi doğrultusunda gerçekleşiyor. Ayrıca ürünlerin bekleme süresinin ardından yine ürünlerin toplanması, hazırlanması ve depodan çıkışı yapılıyor. Depodan çıkışı sağlanan ürünler yine taşıma araçlarına yüklenerek sevkiyatına başlanır.

Depolama Sırasında Sunulan Tüm Hizmetler Nelerdir?

Lojistik firmasında müşterilerin talebi doğrultusunda güvenli ve hızlı taşımacılık yapılmaktadır. Firmada depolama hususunda şu hizmetleri alabilirsiniz.

  • Paketleme
  • Paletleme
  • Stok takibi
  • Envanter Yönetimi
  • Streçleme
  • Etiketleme

Tüm lojistik hususunda ve verilen hizmetler konusuna detaylı bilgi ve profesyonel hizmet alabilmek için https://karekara.com/ sitesini inceleyebilir ve profesyonel depolama hizmeti talep edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.