Dolar 32,4253
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 16°C

Tekirdağ Malkara’da temizlik çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Malkara’da temizlik çalışmaları devam ediyor
2

Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından “Temiz çevre, Temiz Malkara“ mottasıyla ilçe genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası/ EDİRNE İGFA- Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehrin muhtelif yerlerinde ve mesire alanlarında çöp toplama ve süpürme gibi birçok geniş alanda kapsamlı çalışmalar yapılıyor. Temizlik ekipleri genel temizlik çalışmalarının yanı sıra olumsuz hava koşulları sonrası yol kenarlarında biriken toprak, çamur ve çeşitli atıkları da temizleyerek temiz çevre, temiz Malkara için görevlerini sürdürüyorlar.

Çevre temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren ekiplerimiz cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çevredeki mesire alanlarının da temizliğini yaparak, vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelik çeşitli tedbirler ve önlemler alarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyorlar.

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte özellikle mesire alanlarında vatandaşlarımızı çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, temiz çevre, temiz Malkara bilinciyle çalışmalarına şehrin muhtelif yerlerinde aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Mahallelerimiz, sokaklarımız ve caddelerimiz hepimizin kullandığı ortak alanlardır. Çeşitli noktalarda bulunan çöp konteynerlerimizi kullanarak daha temiz bir Malkara’ya sahip olabiliriz. Doğamız tarafından geri dönüşümü yıllar sürecek olan plastikleri, tek kullanımlık bardak kâğıtları, çeşitli cam ürünlerini vb. maddeleri doğaya atmayarak dünyamızın ömrünü uzatabilir ve kötü sonuçların doğmasını engelleyebiliriz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.