Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

Tekerlekli̇ Sandalye İle Fenerbahçe İçi̇n 350 Ki̇lometre Uzaktan Geldi̇

AYTAÇ GEBEŞ, YÜRÜYEMEMESİNE RAĞMEN ZONGULDAK’TAN ESKİŞEHİR’E 350 KİLOMETRE YOL KAT ETTİ. KUZENİNİN YARDIMIYLA ŞEHRİ GEZEN GEBEŞ, SON ÜÇ SÜPER LİG MAÇINDA YENİLMEYEN KONYASPOR İLE İLGİLİ, “KONYASPOR 3 MAÇTIR YENİLMİYOR ÇÜNKÜ FENERBAHÇE İLE OYNAMADI” DEDİ.

Takımının maçını izlemek için tekerlekli sandalyesi ile Eskişehir’e gelen Fenerbahçeli Aytaç Gebeş, üç maçtır kaybetmeyen Konyaspor ile ilgili, “Daha Fenerbahçe ile oynamadılar” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde iki takım taraftarları şehre adeta akın ediyor. O taraftarlardan belki de en özeli olan Aytaç Gebeş, yürüyememesine rağmen Zonguldak’tan Eskişehir’e 350 kilometre yol kat etti. Kuzeninin yardımıyla şehri gezen Gebeş, son üç Süper Lig maçında yenilmeyen Konyaspor ile ilgili, “Konyaspor 3 maçtır yenilmiyor, çünkü Fenerbahçe ile oynamadı. Maç için tatil yaptığım Zonguldak’tan geldim. Normalde Gebze’de yaşıyorum ve iç saha maçlarını kaçırmamaya dikkat ediyorum. Üç puan alalım benim için skor önemli değil” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.