Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Tasarladıkları Elektri̇kli̇ Araç Teknofestte Görücüye Çıktı

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilen “KAYITECH E-1” isimli elektrikli araç, Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST 2022 festivalinde görücüye çıktı.

Kurumsal Web Tasarım

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali çerçevesinde Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç yarışlarında Teknofest Kurul Özel Ödülü’nü alan “Kayıtech E-1” isimli elektrikli araç, Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST’e davet edildi. Festivalde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayıtech E1, konsept tasarımı ile dikkatleri üstüne topladı. Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Gürsoy öğrencileri tebrik ederek, “Öğrencilerimiz Kocaeli Körfez Yarı Pistinde düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç Yarışı’nda büyük bir başarı göstererek Samsun’da düzenlenen olan TEKNOFEST’22 festivaline davet edildi. Burada büyük bir emek ve destek var. Bu süreçte özveri ile çalışan öğretmen ve öğrencilerimiz ile bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Bilecik şehri ve okulumuz adına mutluyuz gururluyuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.