Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Süper Amatörde Moymulspor Top Başı Yaptı

MOYMUL OVASI

Kütahya ili Tavşanlı ilçesi, 2022-2023 Şehit Sancaktar Mehmetçik Sezonu Süper Amatör Küme takımlarından Moymulspor top başı yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Moymul Ovası’ndaki sahada antrenmanlara başlayan Moymulspor’un ilk antrenmanına oldukça yoğun ilgi oldu. Taraftarlar ve takıma gönül verenler ile Moymuldan Yetişenler Derneği takımı yalnız bırakmadı.

Teknik Direktör Muhittin Başaran, ilk antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, “Çok çalışmamız gerekir,bu şekilde her engeli aşabileceğimizi biliyoruz. Gençlere teknik heyet ve yönetim olarak inancımızın tam olduğunu ve bir futbol takımından çok amatör ruh ile dostluk kardeşlik içinde kolej havası yaratmaya çalıştığımız gençlerin birbiriyle kenetlenme si en önemlisi” dedi.

Moymulspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık da bu sezon çok daha farklı olacağını belirterek tüm taraftarları antrenman ve maçları izlemeye davet etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.