Dolar 32,5043
Euro 34,5855
Altın 2.492,70
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Subaşı’dan Ilıcalı’ya düğün davetiyesi!

Subaşı’dan Ilıcalı’ya düğün davetiyesi!
2

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan kızları Melisa’nın babası ile düğüne katılmasını istiyor. Subaşı, Acun Ilıcalı’ya düğün davetiyesini yolladı!

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, 5 Mayıs 2023 tarihinde Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile dünya evine girecek.

OnurAkayMedya’da yer alan habere göre, Şeyma Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı’ya düğün davetiyesi yolladı.

Şeyma Subaşı’nın eski eşiyle her zaman arasının iyi olduğu ve kızlarının da düğünde yer alacağı öğrenildi.

Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan kızları Melisa’nın babası ile düğüne katılmasını istiyor. Şimdi gözler Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın düğününe gidip gitmeyeceğinde.

Öte yandan Subaşı, düğününe dünyaca ünlü Dj’leri davet ederek düğün danslarıyla da adından söz ettirecek.

Düğün için Türkiye’den hiç bir şarkıcı ve sanatçının davet edilmediği de öğrenilirken, sahne alacak isimlerin yabancı isimler olması dikkat çekti.

Mısırlı sevgilisi de düğün için kesenin ağzını açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.