Dolar 32,2506
Euro 34,6848
Altın 2.401,87
BİST 10.243,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Sosyal medyadan çağırdığı gençlerle buluştu

Sosyal medyadan çağırdığı gençlerle buluştu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

TRABZON (İGFA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, gençleri Ganita’da çay içmeye davet etti. Paylaşımı gören ve çoğu üniversite öğrencisi olan gençler davete yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zorluoğlu’nun Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projelerle ilgili açıklamalarda bulunduğu programda keyifli anlar yaşandı.

GENÇLERİN DÜŞÜNCELERİ ÇOK KIYMETLİ 

Gençlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Gençlerimizin fikirlerine her zaman çok önem veriyorum. Sık sık gençlerle bir araya gelerek çalışmalarımız ve şehir hakkındaki düşüncelerini öğrenmekten mutluluk duyuyorum. Projelerimizle ilgili gençlerimizin ufku bizlere de yön veriyor. Gençlerin değerlendirmeleri ve eleştirileri bizler için hakikaten çok kıymetli” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER  

Trabzon’da yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getiren ve teşekkür eden gençler, merak ettikleri konularla ilgili Başkan Zorluoğlu’na sorular yöneltti. Soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Zorluoğlu ile gençler arasındaki diyaloglar güldürdü. 

ETKİNLİKLER YAZ BOYUNCA SÜRECEK

Öte yandan yaz boyunca Ganita’da çok çeşitli etkinlikler ve konserler olacağını da müjdeleyen Başkan Zorluoğlu, yeniden buluşmak temennisiyle gençlerle vedalaştı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.