Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Sille Tabiat Okulu’nda mezuniyet heyecanı

Sille Tabiat Okulu’nda mezuniyet heyecanı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KONYA (İGFA) – Konya Selçuklu Belediyesi’nin Okul Dışı Öğrenme Ortamları’nda mezuniyet heyecanı devam ediyor. Doğayla iç içe olan ve pek çok atölyeyle öğrencilere yeni kazanımlar sunan Sille Tabiat Okulu, düzenlenen sertifika programıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılını kapattı.

Selçuklu İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen ve bünyesindeki pek çok Atölye ile öğrencilerin doğa ile baş başa bir şekilde kendilerini keşfetmelerine imkan sağlayarak onlara yeni tecrübeler kazandıran Sille Tabiat Okulu’nda 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılında sabah ve öğlen grupları ile iki dönem boyunca toplamda 16 Atölyede 3019 öğrenci ile Atölye eğitimleri gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Tahir Özer, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve eğitmenler katıldı.

Programda konuşan Selçuklu Belediye Başkan Vekili Tahir Özer, Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP)’nın Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen örnek bir proje ve her bir markasıyla adından söz ettiren bir değer olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Programda öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmeleri adına mini konser, bubble show gibi etkinlikler de unutulmadı.

Sille Tabiat okulunda eğitim alan öğrencilere yönelik düzenlenen  yılsonu programı, yıl boyunca Atölyelerde  eğitim alan öğrencilere Katılım Belgesi ve eğitmenlere Teşekkür Belgesi takdim edilmesiyle sona erdi. 

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.