Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Sıcaktan bunalan Kefe’ye koşuyor

Sıcaktan bunalan Kefe’ye koşuyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Denizli Büyükşehir Belediyesinin modern bir şekilde yenileyerek yeniden kent turizmine kazandırdığı Kefe Yaylası’nda kamp sezonu açıldı. Tesisleriyle tüm ihtiyaçların karşılandığı doğasıyla cezbeden Kefe Yaylası, sıcaktan bunalan ve yayla havası almak isteyen misafirlerini bekliyor.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli’de turizm sektörünün daha da ilerlemesi ve kentin yayla turizminin merkezi olması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesince yenilenen Kefe Yaylası, yeni sezona “merhaba” dedi. Serinhisar İlçesinin Yatağan Mahallesi’ndeki 1350 metre rakımda bulunan Kefe Yaylası cezbeden doğası ve modern tesisleriyle misafirlerini bekliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kefe Yaylası 171 bin metrekarelik alan içerisinde restoran, büfe, manav, çay bahçesi, spor alanı, oyun alanları, 24 saat sıcak su, duş, Yörük çadırı ve 300 çadır kapasiteli kamp alanı ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Kamp yapmak isteyen ya da günübirlik vakit geçirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kefe Yaylası özellikle havanın bunaltıcı sıcağından kaçmak isteyen sadece Denizli’den değil, çevre illerden de kamp severlerin önemli bir alternatifi haline geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, havaların ısınması ve yaz mevsiminin iyice kendini hissettirmesiyle birlikte Kefe Yaylası’nın da yeni sezonu açtığını ifade etti. Yayla kültürünün kentte çok önemli bir turizm değeri olduğunu hatırlatan Başkan Osman Zolan, Kefe Yaylası’nın sadece Denizlilileri değil, başta çevre iller olmak üzere pek çok kentten kamp severi ağırladığını
dile getiren Başkan Zolan, “Güzeller güzeli Denizli’mizin önemli güzelliklerinden ve değerlerinden Kefe Yaylası harika doğası ve modern tesisleri ile cazibe merkezi haline geldi. Kamp yapmak, dinlenmek, sevdikleriyle rahat ve güvenli bir şekilde birlikte vakit geçirmek isteyen misafirlerimize yeni sezonda da hizmet etmeye başladık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın da yılın 12 ayında misafirleri ağırlamaya devam ettiklerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, “Yayla turizminin Anadolu’da en önemli merkezlerinden biriyiz. Başta hemşehrilerim olmak üzere tüm misafirlerimizi yaylalarımıza bekliyor bu eşsiz değerlerimizin keyfini yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.