Dolar 32,3796
Euro 34,6772
Altın 2.395,32
BİST 10.095,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Sıcak iftarlıklar Başkan Dündar’dan

Sıcak iftarlıklar Başkan Dündar’dan
2

Osmangazi Belediyesi, Bursa ve deprem bölgesindefarklı noktalarda kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan Ayı’nın bereketini paylaşıyor. Bu yıl Osmangazi’de 5 farklı noktada günlük 3 bin kişilik sıcak iftarlık dağıtımı gerçekleştiren belediye, deprem bölgesinde de 2 farklı noktada günlük 4 bin kişilik iftar ve sahur yemeği ikram ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nı vatandaşlarla birlikte idrak eden Osmangazi Belediyesi, Elmasbahçeler Otoparkı, Eskici Mehmet Dede Aşevi, Somuncu Baba Evi, Soğanlı Kültür Merkezi ile SakaryaKimsesizler Eviolmak üzere her gün 5 farklı noktada 3 bin kişiye sıcak yemek dağıtıyor.

Elmasbahçeler Otoparkı’nda kurulan kazanların başına geçen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yemek dağıtan personele eşlik ederek vatandaşlara iftar yemeği ikram etti.

Vatandaşların Ramazan heyecanına ortak olduklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, “Ramazan’ın bereketini ve birleştirici ruhunu hep birlikte yaşıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak ilçemizde her gün 5 farklı noktada 3 bin kişilik iftar dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz, ilçemizin 5 farklı noktasında ‘iftara 5 kala’ adıyla yoldan geçen ve iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikram ediyor. Osmangazi’deki bu hizmetlerimizin yanında deprem bölgesinde de iftar ve sahur sofraları kuruyoruz. Ramazan ayı süresince Gaziantep İslahiye ve Hatay Antakya’da her gün 4 bin kişilik iftar ve sahur yemeğini depremzede vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul etsin, Ramazan ayımız mübarek olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.