Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C

Sertab Erener’den Bursa’da muhteşem konser

Sertab Erener’den Bursa’da muhteşem konser
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Ersel NALBANT – Herkes Duysun (BURSA İGFA) – Türkiye’nin ünlü pop müzik sanatçılarından biri olan Sertab Erener,  Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

“Aç sesini” adlı şarkısı ile konserine başlayan Sertap Erener,  sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir konser verdi.

Şarkı arasında seyircileri selamlayan ünlü sanatçı Erener, “Ne güzel sizi görmek. Ben Türkiye’nin her yerini gezdim diyebilirim. 30 yıldır buralardayım. Ama bazı şehirlerin hep daimi güzel enerjileri oluyor. Bazı yerler her zaman çok iyi oluyor. Bunlardan biri de Bursa. O yüzden Bursa’nın bende ayrı bir yeri var“ diyerek Bursa’ya ve Bursalılara olan sevgisini dile getirdi.

Geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce Bursalı müziksever de eşlik etti.

Ünlü sanatçı 2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil ederek ülkemize ilk birinciliği kazandıran ‘Everyway That I Can’ şarkısını seslendirdiği esnada bir hayranının telefonu uzatmasıyla birlikte sahneden video çeken Erener, coşkuyu zirveye taşıdı.

Kapanışı dillere pelesenk olan ‘Yalnızlık Senfonisi’ şarkısını seyircilerle birlikte seslendirerek yapan Sertab Erener, Bursalılara unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.