Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Şenol Güneş istifa etti mi? Tepkiler çığ gibi büyüyor!

Şenol Güneş istifa etti mi? Tepkiler çığ gibi büyüyor!
2

Şenol Güneş istifa etti mi? Tepkiler çığ gibi büyüyor! 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 6. maçında Türkiye, mücadele ettiği Hollanda’ya karşı 6-1 mağlup oldu. Bununla birlikte Türkiye, grup lideri olarak sahaya çıktığı maçın son düdüğüyle birlikte 3. sıraya kadar geriledi. Bizim çocuklar ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüdü.

Kurumsal Web Tasarım

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları

Bizim için hem skor, hem de oyun açısından çok kötü bir gece oldu. Seçimlerim yanlış oldu.

Daha iyi oynayabilirdik ama başaramadık. Farklı skordan şöyle yapsak demek doğru değil. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar.

Bir hayalimiz vardı. Dünya Kupası’na gitme şansımız hala var, lider olarak devam etmemiz gerekiyordu ve o yüzden çok üzgünüm.

Taraftarın hakkımda söylediklerini, kamuoyunda yazılanları saygıyla karşılıyorum. Bunun sorumlusu benim.

Avantaj Hollanda’da şu an. İnsanlar hayalleri için yaşar. Bizim hayallerimiz de başarılı olup mutluluğu paylaşmaktı. Şu anda onu yaşayan kişi değilim.

Twitter’da Güneş’e tepkiler arttı

Şu ana kadar ”Şenol Güneş” başlığı altında toplamda 82 bin tweet atıldı. İşte tepkilerin olduğu bazı tweetler:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.