Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

SASKİ kuzeyde su kayıplarının önüne geçiyor

SASKİ kuzeyde su kayıplarının önüne geçiyor
2

Sakarya Büyükşehir SASKİ, kuzey bölgesi Kocaali ilçesinde su kayıplarının azaltılması için
başlattığı ilave hat imalatı kapsamında bin 200 metre içme suyu hattı, 1 adet debimetre
odası ve 4 adet basınç kırıcı vana odasını altyapıya kazandırdı.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde altyapıyı yenilemeye ve vatandaşlara uzunyıllar boyunca hizmet edecek yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, çalışmalarına kuzey bölgesinde de başladı.

Kocaali ilçesinde şebeke su kayıplarının azaltılması amacıyla başlatılan proje sayesindebölgenin altyapısı önemli bir güç kazandı. İmalatların tamamlanmasıyla bin 200 metre içmesuyu borusu, 1 adet debimetre odası ve 4 adet basınç kırıcı vana odası hizmete alındı. Buçalışma kapsamında bölgede daha önce yaşanan su kayıplarının önüne geçilecek ve büyükoranda tasarruf sağlanacak. Ayrıca yeni altyapı ilçede vatandaşlara uzun yıllar hizmetedecek.

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Kent genelinde altyapımızı daha güçlü bir hale getirmek için çalışıyoruz. Her bir haneye eksiksiz ve en kaliteli şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda içme suyu ve kanalizasyona altyapısını yenileme çalışmalarında Kocaali’deönemli bir yatırımı kazandırdık. Çalışmalarımız 16 ilçenin tamamında ve kentin merkezindearalıksız olarak devam edecek” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.